Behandelingen

Onze voeten dragen ons iedere dag. Lopen, staan en sporten geven een grote belasting. Een goede voetzorg is van belang om op gezonde voet weer verder te kunnen. Veel mensen ‘vergeten’ hun voeten en hebben voetklachten. Regelmatig uw voeten verzorgen voorkomt klachten en nare ongemakken. Hier kan een pedicure behandeling iets aan doen!

Basis pedicure behandeling

Nagels knippen en verzorgen, verwijderen eelt, eventuele likdoorns en ingroeiende nagels, verzorgende voetencrème.

Medisch pedicure behandeling

De behandeling is geschikt voor klanten met diabetes, reuma, verwaarloosde voet en voor mensen met parkinson. Klanten die chemotherapie krijgen moeten eerst met de behandelend arts overleggen wanneer een behandeling mogelijk is.

Spa pedicure behandeling

Voetenbad met dode Zeezout, basis pedicure behandeling, scrub behandeling, klei masker en als afsluiting een massage met crème.

Voetreflex massage

Een drukpunten massage gericht op de reflexzones van de voeten, welke de organen, spieren en klieren stimuleren. De massage is erop gericht om blokkades los te maken en te verwijderen. De energiestroming wordt bevorderd, waardoor pijnklachten kunnen verminderen of zelfs verdwijnen.

Nagels lakken incl. flesje lak

De nagels worden gelakt met nagellak van het merk Mavala, welke zuurstofdoorlaten en dierproefvrij is . (basislaag, 2x kleur en een toplaag)

Producten

CAMILLEN 60

In de praktijk werk ik met verzorgingsproducten van het merk Camillen 60. Een zeer effectief product op basis van zuivere ingrediënten en voor de meeste huidtype geschikt. De producten van Camillen 60 ondersteunen de genezing en maken de huid soepel en zacht. Grondlegger Hedwig Raue miste in haar voetverzorgingspraktijk een verzorgingslijn die zowel ontstekingsremmend als redenerend werkte, daarom ontwikkelde zij in de jaren vijftig haar eigen verzorgingslijn. Ze besloot hiervoor de actieve ingrediënten uit de kamilleplant te gebruiken: azuleen en bisabolol. Een plant die al honderden jaren bekend staat als geneeskundig en vormt hiermee de basis van Camillen 60. Naast de dagelijkse voetverzorging heeft Camillen 60 ook verzorgingsproducten welke effectief zijn tegen specifieke voetproblemen zoals kloven, vermoeide voeten, overtollig eelt, overmatig transpireren en voetschimmel. Ook heeft Camillen 60 verzorgingsproducten die geschikt zijn voor diabetici. De produkten van Camillen 60 kunt u tijdens de behandeling zelf ervaren en zullen worden uiteraard op uw voeten  en conditie afgestemd.

MAVALA

Mavala: het Zwitserse huidverzorgingsprogramma dat al meer dan 50 jaar bestaat. De nagellak van Mavala is verkrijgbaar in vele klassieke maar ook hippe kleuren en daarmee geschikt voor zowel jong als oud.

De nagellak van Mavala is:

  • zuurstof doorlatend
  • formaldehyde vrij
  • niet getest op dieren
  • parabenen vrij
  • kamfer vrij
  • toluene vrij